KYKY TECHNOLOGY CO., LTD.

Het vernieuwen Wetenschappelijke Instrumenten

Het ontwikkelen zich tot Prima Ondernemingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD.

Certificaten
China KYKY TECHNOLOGY CO., LTD. certificaten
China KYKY TECHNOLOGY CO., LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD.

1 2 3
KYKY TECHNOLOGY CO., LTD. KYKY TECHNOLOGY CO., LTD. KYKY TECHNOLOGY CO., LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : KYKY
Aantal werknemers : >500
Opgericht Jaar : 1958
Export pct : < 10%

KYKY-TECHNOLOGIEco., Ltd, werd opgericht in 1958, de pionier van vacuümtechnologie en elektronenoptica in China. In het verleden de 60 jaar, is KYKY gewijd aan over de hele wereld het verstrekken van uitvoerige vacuümoplossingen voor de klanten.

 

KYKY vond de eerste reeks van Turbo Moleculaire Pomp, de Commerciële Detector van het Heliumlek en AftastenElektronenmicroscoop in uit China.

 

KYKY biedt vacuüm de technologieoplossingen, overleg en diensten aan onze klanten aan. De belangrijkste producten worden toegepast op het gebied van het Levenswetenschap, Geneeskundetechniek, Auto-industrie, Ruimte, de Energieindustrie, Bouwmaterialen, Moderne Decoratie, High-end de Elektronika Van de consument, enz.

 

In de geest van technologieinnovatie en klantenrichtlijn. KYKY zal onophoudelijk bijdragen tot de verdere ontwikkeling in de vacuümindustrie van China.

 

KYKY-TECHNOLOGIEco., Ltd heeft vele jaren ervaringen in R&D en productie van vacuümgeneratieproducten, met inbegrip van reeks moleculaire pompen, posten van de reeks de moleculaire pomp, reeks ionenpompen, de kleppen van de reekspoort en ondersteunende controlemechanismen.

 

Sinds het ontwikkelen van de eerste verticale turbo moleculaire pomp in jaren '70, altijd oriënteert KYKY

aan de op de vraag gerichte markt, poogt aan de behoefte van onze klanten te voldoen, en lanceert onophoudelijk nieuwe producten in de ondernemingsgeest van zich het ontwikkelen bij de innovatie, opeenvolgend KYKY-turbo moleculaire pompen van de lanceringen de Olie gesmeerde reeks, vet-gesmeerde magnetisch levitatie ondergaane reeks moleculaire pompen en CXF-Reeksen

moleculaire pompen.

 

De moleculaire pompen van KYKY worden wijd toegepast op instrumentengebieden van massaspectrometers en oppervlakteanalysatoren, op optische film, Comité vertoning, ionenets, schijf productie, zonnecellen en aanstekende ondernemingen, en op academische instellingen en R&D-instituten. Krachtens uitstekende kostenprestaties, winnen deze producten goede reputatie van de meerderheid van gebruikers. Hoog - de kwaliteitsproducten worden afgeleid uit onze ononderbroken technische doorbraak en achtervolging van kwaliteit.

 

KYKY zal voortdurend betere producten en de kwaliteitsdiensten voor klanten door onze ononderbroken innovatie, hartstocht verlenen en

verplichting.

Contactgegevens
KYKY TECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Wang Chao

Tel.: 86-10-82548198, 82548271

Fax: 86-010-62564613

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)